Luo tunnukset

Jo rekisteröitynyt? Kirjaudu


Takaisin kartalle? Siirry
Henkilötiedot ja yksityisyys

Rekisteröityessä tietokantaan tallennetaan:
- Sähköpostiosoite
- Käyttäjätunnus
- Yksilöivä merkkijono (ID)

Tietoja käytetään palvelun käyttöä varten, ja käyttäjätilin sekä palveluun lisättävän datan ylläpitoon ja yksilöimiseen. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti tai luovuteta eteenpäin. Palvelun kautta julkaistun gps-datan yhteydessä näytetään käyttäjätunnus ja päivämäärä jolloin data on lisätty palveluun.

Muita palvelussa tallennettavia tietoja:
- Käyttäjän itse tietokantaan lisäämät gps-reitit, josta tallennetaan vain koordinaatit, ei aikaleimaa. Lisäksi tallennetaan reitin tallentamisen päivämäärä. Tietokantaan tallennettava reitti voidaan merkitä yksityiseksi, jolloin se ei näy muille, tai julkiseksi, jolloin se näkyy kaikille, myös rekisteröitymättömille käyttäjille.

- Käyttäjän itse tietokantaan lisäämä suunnistusrata ja tallennuspäivämäärä. Rata voidaan merkitä yksityiseksi, jolloin se ei näy muille, tai julkiseksi, jolloin se näkyy kaikille, myös rekisteröitymättömille käyttäjille. Rata tulee näkyviin muille vasta kun sen on ensin itse käynyt koejuoksemassa

- Käyttäjän itse tietokantaan lisäämä suunnistusreitti, käytetty aika ja tallennuspäivämäärä. Reitin todellisia aikaleimoja ei tallenneta, vain niiden kestot. Reitti voidaan merkitä yksityiseksi, jolloin se ei näy muille, tai julkiseksi, jolloin se näkyy kaikille rekisteröityneille käyttäjille, jotka ovat suorittaneet saman radan.

- Käyttäjän kirjoittamat kommentit ratoihin ja reitteihin. Kommentteja voi poistaa tällä hetkellä vain ylläpidon toimesta.

Käyttäjä voi itse poistaa tietokantaan tallentamansa käyttäjätunnuksen, reitit ja suunnistusradat, paitsi jos joku muu on jo ehtinyt käydä suunnistamassa kyseisen radan.
Omia tietoja voi tilata, muuttaa tai poistaa lähettämällä pyynnön osoitteeseen palaute@pullautuskartta.fi